|
|
80375037-КППТСОПО1 |
Қызанақ
|
Консервіленген қызанақ, сірке суы жоқ Сірке суы немесе сірке қышқылы жоқ консервіленген томат пастасы Концентрлі қызанақ массасына тән дәм мен иіс, ащы, күйік және басқа да бөтен дәм мен иіссіз. Өндірушінің қалайы немесе шыны банкаларында. , 850г, жарамдылық мерзімі әрбір өнім бірлігінің қақпағында көрсетілуі керек. Оны тек қана жоғары сапалы қызанақ шикізатынан, көкөніс пен жеміс пюресін қоспай, консерванттарсыз, бояғыштарсыз және хош иістендіргіштерсіз жасау керек. Томат пастасы тамаша дәм, қанық түс пен иіске ие болуы керек. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (Тапсырыс берушімен келісілген жұмыс уақытында). ҚР СТ 1309-2004, ҚР СТ 1400-2005 |
1 100.00 |
10 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80374503-КППТСОПО1 |
Қырыққабат
|
Қырыққабат жаңа, ақ. Қырыққабат жаңа піскен, бұзылу және шірік белгілері жоқ, бөгде иіссіз, мұздатылған емес, ірі талшықсыз, ақ қырыққабат. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (Тапсырыс берушімен келісілген жұмыс уақытында). ГОСТ 1724-85 |
206.00 |
200 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80382031-КППТСОПО1 |
Сәбіз
|
Жаңа піскен сәбіз, таңдалған сорт. Сәбіз балғын, шырынды. Тамыр дақылдары жаңа піскен, бүтін, солып қалмаған, жарылып кетпеген, ауру мен зиянкестер зақымданбаған, пестицидтерсіз, барлық тамыр дақылдары бір ботаникалық сортты, пішіні ұсқынсыз емес, шырынды целлюлоза болуы керек. Шіріген, буланған, үсік шалған, бөтен иіспен рұқсат етілмейді. 10-15 кг торлы қапшықтарға салу. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (Тапсырыс берушімен келісілген жұмыс уақытында). ГОСТ 26767-85, ГОСТ 1721-85 |
290.00 |
400 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80375562-КППТСОПО1 |
Айран
|
Тағамдық қоспасыз айран.Айран 3.2% майлы – сиыр сүтінен алынады. 3.2% айранның калория мөлшері 100 грамм өнімге кемінде 65 ккал құрайды. Ол бүкіл жарамдылық мерзімі ішінде тығыздықты қамтамасыз ететін О сортты термиялық жинағыш полиэтилен пленкасынан немесе тетра-пакеттерден жасалған 1 литрлік пакеттерге салынған. Табиғи тұтас сиыр сүтінен жасалған йодталған протеинмен байытылған, құрылымы біртекті, ашытылған сүттің дәмі мен иісі бар айран. Жеткізу кезіндегі қалған сақтау мерзімі кемінде 5 күн болуы керек. ГМОсыз. Жарамдылық мерзімі пакеттерде қосымша жапсырмаларсыз және баға белгілерінсіз тесілуі керек. Тауарлар таза ыдысқа - пластик ыдысқа салынуы керек. Контейнер таза болуы керек, оның ішінен және сыртынан ластанбауы керек. Өнімдер жаңа, мұздатылған емес, мұзсыз жеткізілуі керек. ҚР СТ 31454-2012 Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (тапсырыс берушінің келісімі бойынша жұмыс уақытында) |
450.00 |
500 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80381941-КППТСОПО1 |
Басты пияз
|
Лук репчатый свежий.Лук репчатый, класс 1, созревший, здоровый, чистый, не проросший, без повреждений сельскохозяйственными вредителями, с сухими наружными чешуями и высушенной шейкой. Фасовка в сеточных мешках 25-35 кг. График поставки товара: по заявке 1-3 раза в неделю (в рабочее время по согласованию с Заказчиком). ГОСТ 34306-2017 . |
204.00 |
400 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80375245-КППТСОПО1 |
Ірімшік
|
Сүзбе майлылығы 5% Сүзбе қаймағы сиыр сүтінен дайындалады, майы 5%. 5% сүзбенің калория мөлшері 100 грамм өнімге кемінде 121 ккал болуы керек. Сыртқы түрі және консистенциясы: массасы жұмсақ, біртекті, сүт протеинінің сезілетін бөлшектері бар ұсақталған. Жұмсақ түйіршіктердің болуы. Дәмі қышқыл сүт. Түсі: ақ, бүкіл массада біркелкі. Жеткізу кезіндегі қалған сақтау мерзімі кемінде 36 сағат болуы керек. Жарамдылық мерзімі пакеттерде қосымша жапсырмаларсыз және баға белгілерінсіз тесілуі керек. 400 г пластикалық тағамдық контейнерлерге салынған. ГМОсыз. Тауарлар таза ыдысқа - пластик ыдысқа салынуы керек. Контейнер таза болуы керек, оның ішінен және сыртынан ластанбауы керек. Өнімдер жаңа, мұздатылған емес, мұзсыз жеткізілуі керек. ҚР ГОСТ 31453-2013 Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (тапсырыс берушінің келісімі бойынша жұмыс уақытында) |
2 982.00 |
100 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80377415-КППТСОПО1 |
Макарон өнімдері
|
Рожки мүсінді кернейлер, бидай ұнынан жасалған, жоғары сұрып.Тапсырыс берушінің таңдауы бойынша әр түрлі пішіндегі қатты бидайдан жасалған рожки макарон мүйіздері (спиральдар, қабықшалар, мүйіздер, садақтар және т.б.), салмағы 2-5 кг болатын өндірушінің берік қапшықтарына оралған. Келесі стандарттарға сәйкес болуы керек: беті - тегіс; сынық - шыны тәрізді; дәмі - бай, осы өнімге тән, бөтен дәмсіз; иіс - осы өнімге тән, бөтен иіссіз; пісіргеннен кейінгі күй - жұмсақ қайнатпаңыз, пішінін жақсы сақтаңыз, бір-біріне жабыспаңыз. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (тапсырыс берушінің келісімі бойынша жұмыс уақытында) |
623.00 |
200 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80375312-КППТСОПО1 |
Ерте піскен алма
|
Ең жоғары сортты жаңа піскен алма Жаңа піскен, іріктелген, орташа өлшемді, ассортиментте жергілікті сорттары, сыртқы және ішкі зақымдары жоқ, ағаш жәшіктерде жеткізіледі. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (08:30-12:00 мин). ГОСТ 16270-70, ГОСТ 34314-2017 |
549.00 |
300 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80378386-КППТСОПО1 |
Шырын
|
алмадан жасалған, концентрлі |
560.00 |
400 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80374134-КППТСОПО1 |
Қант
|
қант қызылшасы, тазартылған қант қызылшасы, тазартылған (түйіршіктелген қант).Қант қызылшасынан алынатын қант. Түсі-ақ, таза, құрғақ. Дәмі мен иісі тәтті, бөгде дәм мен иіссіз. Ерітінді мөлдір немесе сәл мөлдір, ерімейтін тұнбасыз, механикалық және басқа қоспаларсыз. 25-50 кг-нан өндірушінің күшті қапшықтарына орау. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (Тапсырыс берушімен келісілген жұмыс уақытында). ГОСТ 33222-2015 |
450.00 |
600 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80374747-КППТСОПО1 |
Табиғи сүт
|
Сиыр сүті 3,2% майлы, пастерленген, консистенциясы біртекті, бөтен дәм мен иіссіз, табиғи тұтас, пайдаланылмаған
Сиыр сүті 3,2% майлы, пастерленген, консистенциясы біртекті, бөтен дәм мен иіссіз, табиғи тұтас, құрғақ сүтті қолданбай. 3,2% сүттің калория мөлшері 100 грамм өнімге 59 ккал құрайды. Колба.ГМО жоқ. Жеткізу кезінде сақтау мерзімі кемінде 36 сағат болуы керек. Жеткізу аптасына 2 реттен кем емес, сүт литрмен беріледі, литр саны тапсырыс берушінің талабы бойынша беріледі, ыдыс іші және сырты ластанбаған таза болуы керек. Өнімдер жаңа, мұздатылған емес, мұзсыз жеткізілуі керек. ГОСТ 31450-2013 |
448.00 |
1500 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80375821-КППТСОПО1 |
Жұмыртқа
|
Тауық жұмыртқасы, асханалық, іріктеліп алынған 1 санаттағы және одан жоғары тауық етінің асханалық жұмыртқасы, қаптамада өндірушінің зауытын, шығарылған күнін және жарамдылық мерзімін көрсете отырып, 10-нан 30 данаға дейін пластик немесе қағаз қаптамада. Жұмыртқа қабығы таза, қан мен нәжіссіз, зақымдалмаған болуы керек. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (Тапсырыс берушімен келісілген жұмыс уақытында). ГОСТ 31654-2012 50.00 |
52.20 |
700 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80375619-КППТСОПО1 |
Ақтаған тары
|
Жоғары сортты тары жармасы Бірінші немесе жоғары сортты тары жармасы. Өндірушінің берік қапшықтарына 1,0 кг қаптама. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (Тапсырыс берушімен келісілген жұмыс уақытында). ГОСТ 572-2016 |
380.00 |
40 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80381731-КППТСОПО1 |
Қарақұмық жармасы
|
Жоғары сортты қарақұмық жармасы Жоғары сортты қарақұмық жармасы. Түсі – ашық қоңыр, дәмі – бөгдесіз қарақұмық жармасына тән
Жоғары сортты қарақұмық жармасы Жоғары сортты қарақұмық жармасы. Түсі – ашық қоңыр, дәмі – бөгде дәмі жоқ қарақұмық жармасына тән, қышқыл емес, ащы емес. Өндірушінің күшті қапшықтарына 2-5 кг орау. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет |
452.00 |
50 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80434008-КППТСОПО1 |
Ұн
|
бидайлы, жоғары сұрып, бидайдың қатты сұрыптарынан жасалған |
433.00 |
500 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80432980-КППТСОПО1 |
Банан
|
1 класс, жеміс мөлшері ұзындығы 19 см кем емес, көлденең диаметрі 3-4 см, бір байламдағы жемістердің саны 4-9 дана (ГОСТ 51603-2000) |
1 000.00 |
140 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80407253-КППТСОПО1 |
Сиыр еті
|
Жаңа сиыр еті Бірінші санатты жаңа піскен ұша, ҚР СТ 1759-2008 Бірінші санатты ет – ұшаның бұлшықеттері қанағаттанарлық дамыған. Май қабаты ұшаны сегізінші қабырғадан бөкселеріне дейін жабуы керек. Жас малдарда майлы шөгінділер құйрық түбінде және ішкі жамбастың жоғарғы жағында болуы керек.Түсі бозғылт қызғылт немесе ақшыл қызыл, иісі жаңа піскен етке тән. Сойылғаннан кейін кемінде 2 күн бойы піскен бірінші санаттағы салқындатылған ет. Жамбас, бел, иық, арқа, кеуде бөліктері. |
3 399.00 |
450 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80387392-КППТСОПО1 |
Тауық
|
балғын, тұтас құс еті, І санат |
1 675.00 |
200 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80387739-КППТСОПО1 |
Ірімшік
|
Сыр твердый.Сыр твердый, кора ровная,тонкая нежирный, неострый, малосоленый.Товар должен быть упакован в чистую тару,в заводской упаковке не более 2-3 кг. . Тара должна быть чистой без загрязнений с внутренней и наружной стороны. Продукция должна поставляется в свежем виде, не должны быть замороженной, без льда. СТ РК 1063-2002.График поставки товара: по заявке 1-3 раз в неделю (в рабочее время по согласованию заказчика) |
4 150.00 |
100 |
На обжаловании |
|
|
|
|
|
80432886-КППТСОПО1 |
Май
|
Тағамдық күнбағыс майы, тазартылған Тазартылған дезодорацияланған күнбағыс майы. Мөлдір, ашық сары (аққа дейін дерлік) түсті, сақтау кезінде шөгінді шығармайды, күнбағыс тұқымының аздап иісі бар. Тауарларды жеткізу кестесі: сұраныс бойынша аптасына 1-3 рет (Тапсырыс берушімен келісілген жұмыс уақытында). ҚР СТ ГОСТ Р 52465-2010 |
921.00 |
300 |
На обжаловании |
|
|
|